Liverbirds Kløfta © 2010 

 

Velkommen til Liverbirds Kløfta

 

 

Vi var et par ihuga Liverpool supportere på Kløfta som ønsket å lage et samlingssted for alle med samme røde interesser som oss. Om du skulle bo i Gjerdrum, Jessheim, Borgen, Frogner eller andre steder i Ullensaker er dere mer en velkommne som medlemmer.

 

Liverbirds Kløfta ble offisielt stiftet den 17.10.2010 der vi gjennomførte valg av styre, satte nivå for medlemskontigent, samt besluttet statutter for klubben.

Vi kommer til å samles på Villa Valhall, de har lovet å skaffe alle kanaler som viser Liverpool sine kamper. Ved behov stenger de av halve lokalet til oss og alle Liverpool kamper har 1. prioritet. Det blir også kamper der vi reiser til andre Liverbirds klubber for felles hygge og spenning.

 

Vi har laget en egen gruppe på Facebook som du kan "søke" om medlemskap på. Søk opp "Liverbirds Kløfta", velg "søk" medlemskap og du er med når vi får godkjent deg. Dette medlemskapet vil selvsagt være gratis, det er kun det fullverdig medlemskapet som koster. Se mer informasjon under Medlemsinformasjon

 

Vi kommer til å legge ut informasjon og invitasjon til samlinger via facebook sidene, så det er veldig lurt å ha sin egen konto. 

 

 

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.”

Bill Shankly

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finn oss på Facebook »

Følg denne linken og du kommer til gruppen vår på Facebook